11/2 19
Vi er havnet i et hus med pool-bord. Nok er meget forandret, men når vi alle fire samles rundt om bordet, spiller de gamle og gnavne mod de unge og friske – så er alt som i gamle dage. Så glemmer vi vist alle det der ellers lurer. Vores ferie er en god og tiltrængt investering. Også selvom dagen tilrettelægges så Frank har tid til bare at tulle rundt, og tid til at få en lur eller to.

12/2 19
Det er dejligt at være på ferie. Men hele tiden lurer tanker, bekymringer og sorg. Og også her kan det tage en nattesøvn – det har det gjort i nat. Så dagen i dag kan jeg mærke tårerne lige bag øjenlågene, og ved at eneste medicin er at gå en tur – en lang tur – og det at ringe til en god ven med store ører. Tak for gode venner og en nær familie.

13/2 19
Heldigvis blev gårsdagen ikke en gentagelse i dag. Vi har været på fregatten Jylland – noget Frank altid har interesseret sig for, er alt der har med krigsførelse at gøre. Han går rundt og nærlæser alt. Og jeg bliver så varm om hjertet når jeg ser hvor optaget han bliver. Også selvom jeg tydeligt mærker det er svært for ham at have overblik og samle alle informationerne.

14/2 19
En dejlig dag i sommerhuset med besøg. Gode besøg er mennesker der kan rumme vores glæde, hverdagsliv, smil, latter – og tårer, sorger, bekymringer og sårbarhed på en og samme tid. Den slags mennesker betyder ALT i vores situation.  Tak for jer.

15/2 19
En sidste dag i sommerhuset. Tror vi alle trænger til at komme hjem nu, men det har været en rigtig god investering at rykke en uge ud, og bare være i helt andre rammer.

16/2 19
At være i nuet synes jeg altid har været en kunst, og noget jeg skulle øve mig i. Vigtigheden af det forstår jeg virkelig nu. For tænker jeg et år frem i tiden kan jeg mærke hvordan bekymringen, angsten, utrygheden får fat i mig – og det er slet ikke rart. Men er jeg her nu – lige nu, så har jeg det jo meget godt. Så kan jeg høre Frank gå rundt i huset og pigerne tale med hinanden – så er alt jo godt… så jeg må blive LIGE HER LIGE NU.

17/2
Har kørt den store på efterskole. En glad pige tog afsted, og jeg kan mærke jeg allerede savner hende.
Og samtidig glæder jeg mig over, at hun er ved at finde sine ben og sit dejlige smil igen. En lang periode var hun ramt af sorg, tabte hår og spise foruroligende lidt. Nu er det som om hun har fået fat i sig selv igen. Smiler, taler fremtid og glæder sig til at skulle på skolen igen