28/10 19
I dag har vi været på Geronto-psyk. Frank lavede en demenstest, som næsten ikke har ændret sig. Det føltes bare så godt.

29/10 19
Er på Sjælland, og fik i dag mulighed for at mødes med en pårørende fra Køge, som jeg længe har skrevet sammen med. Skøn oplevelse.

30/10 19
ÅÅåhhhh min elskede dejlige ældste datter, gør det bare SÅ godt, selvom hun virkelig bærer på mange svære tanker. Lige nu bokser hun med tanken om, hvor vidt det er den sidste jul hun har sin far…. Det er er jeg ret sikker på, det ikke er, men at hun har tanken, og at hun tør sige det højt. Det er så modigt af hende. Og vi står sammen rundt om hende – både Frank og jeg.

31/10 19
Måske, er det fordi, jeg nu har fået så meget ro på mig selv, at den ældste tør falde sammen. Måske har det andre årsager, men hold op hvor er det en barsk virkelighed, og barske barske tanker at have som 17-årig, når tankerne kredser om, hvor mange gange hun endnu, kommer til at holde jul med sin far.

1/11 19
Selvom der efterhånden er bolde, der kan lægges ned – og det er en rigtig rar følelse – ja, så tænker jeg indimellem, jeg har det som da børnene var helt små. Der er stadig alt for mange dage, hvor jeg bare løber afsted, og det føles heldigt, hver gang jeg når i bad. Gad vide, hvor længe det kan blive ved.

2/11 19
Vi er på familiecamp med Alzheimerforeningen. Hvor er det rart at være sammen med nogen der forstår hvad jeg siger, uden jeg behøver at komme med en masse forklaringer.

3/11 19
Sikken weekend, sikke mange indtryk.