7/10 19
Det har været en helt almindelig arbejdsdag. Jeg kan godt mærke på hele mit system, at der ikke skal ret meget til før jeg er overfyldt, og at jeg slet slet ikke holder til det samme som tidligere. Og det må jeg lytte til.

8/10 19
‘Indimellem får jeg tanken om, hvornår jeg skal dø”, siger Frank pludselig, da vi er sammen i dag. Mine egne tanker, er langt mere på ‘hvad skal du igennem før du når dertil’. Det er helt sikkert, at hver gang jeg konfronteres med de tanker, så står vandet ud af øjnene på mig. Det er helt ude af min kontrol….både hvad vi går i møde, og mine tårer, når jeg tænker på det.

9/10 19
Jeg kan tydeligt mærke, at efter vi er landet et sted, hvor pigerne og jeg kan falde til, så kommer den fysiske og psykiske træthed. Hvor er jeg træt.

10/10 19
Det er fedt at være på efterskole, men jævnligt må den yngste ringe hjem, fordi der kommer tankemylder. Jeg tror vi må lave en ordning, så vi sikrer der er nogen hun taler med, så hun kan komme af med det, med jævne mellemrum.

11/10 19
“Det er som om, jeg med det samme kan mærke, hvis far er i en dårlig periode, og det tror jeg han er nu” siger den yngste på vej hjem fra efterskolen. Og hun mærker helt rigtig. Det er en skidt periode – jeg må ringe til Geronto igen på mandag, for noget er galt.

12/10 19
Aftalte med en veninde, at vi skulle i byen i aften. Jeg skulle bare lige prøve det. Og det er helt afgørende for mig, at mærke Frank sende mig afsted, med beskeden om at nyde det. Og mærke, det kommer fra hans hjerte. Det var sjovt at prøve, også selvom vi begge hurtigt blev mættet af det, og tog tidligt hjem igen.

13/10 19
Har ligget på Franks sofa hele eftermiddagen, bare ham og jeg. Bare været der for ham. Der er godt nok ikke meget spræl over ham i disse dage. Håber vi snart finder ud af hvad der er galt.