30/9 19
Har den sidste uge tænkt over, hvad der egentlig vil ske ved at jeg vælger livet og glæden til igen. Jeg vil det – og gør det – men det er faktisk også lidt angstprovokerende. Og DET kommer bag på mig.

1/10 19
For anden gang, er emnet plejebolig blevet berørt. Det er slet ikke aktuelt nu, men vi har nu aftalt, at vi en dag vil tage ud og se noget sammen. Det er et svært emne, men det gør mig alligevel godt, vi får sat ord på.

2/10 19
Det har været en svær dag for den yngste. Der er tankemylder. Det er som om, at efterhånden som vi får ro, kommer der en reaktion, på alle de vanvittige forandringer og omvæltninger, vi har været igennem.
Godt, hun har en af sin mors æteriske olier med på efterskolen, så de kan hjælpe med at få ro i hovedet igen.

3/10 19
Frank har nogle dage, hvor han slet ikke har det godt, og sover rigtig meget. Så får jeg brugt noget tid på at kontakte læger, for at finde ud af, om det er medicin op/nedtrapning, der gør det.
De dage, kan jeg mærke tvivlen, ift at han bor selv, og hvor meget mere tryg jeg vil være, ved at have Frank tæt på. Omvendt, er det også helt tydeligt at se på Frank, at når han har det sådan, så kan han slet ikke rumme den larm og leben, der er i en familie, og han foretrækker at være hjemme hos sig selv.
Så jeg må have tingene indrettet, så jeg kan være der, når han har det som i disse dage.

4/10 19
“Jeg har det meget bedre” fortæller Frank mig, både da vi er sammen og da jeg ringer sidst på dagen.
Men jeg kan høre, at han igen i dag sovet rigtig meget. Jeg bliver bange for, om det er næste virkelighed vi er på vej ind i, eller om det bare er nogle dage, der er sådan.

5/10 19
Stod tidligt op og kørte til Kolding Fjord for at vinterbade. Den smukke solopgang, de dejlige mennesker, der på skift går i og står op af vandet, den friske luft. Det er en af mine stjernestunder.

6/10 19
Igen tidligt op, ud og så en lang tur og se solen stå op, ud og se den store ride, og så hjem og sætte lidt mere på plads. Stille og roligt lander vi.