16/9 20
Det er dejligt at selv her i Italien kan jeg mærke alle de gode vibes hjemmefra. Hilsner og kram og ønsker om at jeg nyder det. Det varmer DYBT.

17/9 20
Slapper bare af, nyder selskabet og omgivelserne.

18/9 20
Selvom det er super dejligt at være afsted, er det også godt, at jeg skal hjem i morgen. Jeg kan mærke, det er mange dage at være afsted, og uroen stille kommer snigende. Men det er jo også første gang, jeg gør det her.

19/9 20
Læring til mig: Det dur ikke længere at lave vigtige aftaler med Frank. Heller ikke hjemturen fra lufthavnen kunne jeg lave en aftale med ham om. Eller også skal det i hvert fald stå i hans kalender, for hans korttidshukommelse er godt nok ved at være udfordret.

20/9 20
Jeg skal vænne mig til, at når der er uoverensstemmelser, så forsvinder de hurtigt igen for Frank. Jeg skal vænne mig til, at han ikke kan holde fast i følelserne så længe. Og det er min opgave at vænne mig til det, så jeg lader det bare være.

21/9 20
Har været på tur med den yngste i dag. Købt æbler i en frugtplantage, samlet naturmaterialer på stranden, været på cafe, og bare nydt, at vi har haft hinandens selskab en hel dag.

22/9 20
Vinterbadning er nu gået i gang. Badning og så bare lige en time i solen med en god veninde – det er så god energi.