9/9 19
Takket være et godt arbejdsfællesskab, har jeg fået mulighed for at blive hjemme frem til 30/9. Og jeg har brug for det. Brug for ro til at lande i mig selv, og sætte fokus på, hvordan jeg finder mening og glæde i livet, som det er nu.

10/9 19
Okay – nu mærker jeg hvordan frustrationer kommer lynhurtigt, når man ikke kan få fat en myndighed når der er brug for det. Godt det ikke sker ret tit.

11/9 19
Så er testamente og børnetestamente endelig underskrevet, det er godt nok kradse sager at skulle igennem, og helt anderledes end da vi første gang lavede testamente, for der var vi begge sunde og raske. Det føles godt nok underligt.

12/9 19
Gåture med min hund, en serie, ro og stilhed. Det gør SÅ godt, og det er en god beslutning, at jeg bare skal blive hjemme så mange dage.

13/9 19
Frank skulle køre mig til lufthavnen i morgen, når jeg skal til Italien og besøge min kusine. Men han har glemt det, og lavet dobbelt aftale. Han bliver så ked af det, når det sker. Det er nu hurtig fikset, for min verden er fyldt med dejlige hjælpsomme mennesker.

14/9 19
Sidder på hovedbanen i Milano. Føler mig som en skolepige, der er sendt alene til storbyen for første gang. Det er godt nok en sjov følelse at sidde med. Jeg sidder endda, og fniser mens jeg skriver det.

15/9 19
Har været på italiensk loppemarked. Har gået rundt og passet mig selv, blot sat fokus på at være lige der, ikke tænkt på så meget andet. Kan ikke lige huske hvornår jeg sidst har gjort det.