23/12 19
Før ringede Frank altid, hvis han blev forsinket. Sådan er det ikke mere. Så når ½ time bliver til 2 ½, og han ikke tager telefonen, så når mit alarmberedskab, virkelig at køre på hurtige tandhjul. Der er mange ting, at vænne sig til.

24/12 19
”Når livet rammer, kan man vælge at kigge ned, eller se livet i øjnene, håbe i vilden sky, og bruge håbets fandenivoldskhed, til fokusere på lyset og det gode”, sagde præsten i sin midnatsgudstjeneste. I 2020, vil jeg fortsat se livet i øjnene, og støtte Frank i, at bruge håbets fandenivoldskhed.

25/12 19
Julen er en blanding af glæde, kærlighed, sorg og smerte. Og vi kommer alle dagene igennem, når blot alle følelserne får lov at være der – side om side. Og det får de lov til.

26/12 19
I dag er hele familien samlet til julefrokost. En rigtig hyggelig dag for os alle. Der lægger sig ikke længere en dyne af tristhed, ned over os alle, når Frank skal ind og sove, for at kunne klare resten af dagen.

27/12 19
Der er dage, hvor jeg ikke forstår verden, andre mennesker, mine relationer etc. Når det rammer de dage, hvor Frank har et skarpt moment, så hjælper han mig, oversætter og skaber tryghed for mig……nogle gange følges det, af en lettere panik, ved tanken om at den dag kommer, hvor de to ting ikke længere rammer hinanden. Hvem skal så oversætte for mig…… andre har klaret det her før mig – det ved jeg. Jeg ved også, at jeg nok skal klare det. Men panikken rammer mig, for det er en tanke, der er svær at håndtere.

28/12 19
Har været i byen med et par veninder……..det er som at træde ud af min egen verden, og ind i en anden…….det, er jeg ikke helt sikker på, er en verden for mig.

29/12 19
Jeg bliver ved med at føle mig træt. Som om krop og sjæl er træt, og det kan være ganske frustrerende.
Så jeg har lavet en liste, over alle store begivenheder i 19, og over de gange vi har været i medier i årets løb…..og nu forstår jeg ganske godt min træthed.