9/12 19
Frank har sovet hos os i nat, så han ikke skulle vågne alene i dag – på hans fødselsdag. Det var dejligt at vække ham – præcis som i gamle dage.

10/12 19
I sidste uge tænkte jeg på, at den første lange tid, havde vi det alle svært, og at vi nu er der hvor der, hvor vi har det svært på skift. Jeg tænkte også på, hvornår vi kommer der til, hvor alle har det godt på samme tid…..Og så er det, jeg i dag opdager, at netop den periode er vi gået i gang med nu. Det er helt vildt at tænke på. I dag har vi det alle godt.

11/12 19
Jeg er på Sjælland, og har været det siden mandag aften. Jeg er her med ro, og føler der er styr på det hele derhjemme. Altså hvor jeg nyder, at jeg bare kan være her, og tænke ’Alt er godt’.

12/12 19
At gå i butikker og bare ose kræver faktisk overskud. I dag gik jeg rundt i Taastrup hvor jeg overnatter. Gik ind i butikker og osede rundt…………… og hyggede mig. Det er jo nærmest som at opdage livet igen.

13/12 19
’Mor – jeg er begyndt at få hjemve. Det er jo egentlig ikke nogen rar følelse. Men det er det lidt alligevel, for jeg får det jo, fordi det er blevet rart at være hjemme igen. Det er længe siden, jeg sidst har haft det sådan’, sådan sagde den yngste, da jeg hentede hende hjem fra en veninde sidst på aftenen.

14/12 19
Frank har masser af træningsaktivtet og hygger sig hos sig selv i dag. Jeg går bare hjemme, lader op, nyder at ha’ fået en base igen.

15/12 19
’Indimellem, bliver jeg bare så ked af, at jeg ikke bliver bedre til at svømme, når jeg træner så meget. Det er så hårdt’. Det rammer i min mave, hvad Frank siger. For sådan er virkeligheden jo, for ham. At hård træning, ikke nødvendigvis er fremgang, som vi tænker det. Til gengæld, er det vedligehold på en måde, der udsætter de fysiske funktionsnedsættelser. Jeg beundrer ham dybt, for at blive ved.