22/7 19
Pyha, det må godt vende nu…..

23/7 19
Nu tror jeg omsider, det er ved at vende. Pigerne og jeg har haft en snak, om hvordan det er når man nu bor i et pigekollektiv, for jeg behøver jo deres hjælp, på en helt anden måde, end hvis vi var den ’gamle familie’

24//7 19
Omsider er vi ved at få børnetestamenterne på plads, at det er godt vi gør det, bekræftede den yngste i dag. Efter vi har talt om det, har det ikke længere fyldt for hende. Hun ved hvad der skal ske, hvis der sker mig noget. Det er vildt hvad man som 14-årig kan blive nødt til at forholde sig til.

25/7 19
Hvor er jeg glad for at have lavet den FB-gruppe om Frank. Det bliver et fantastisk minde for os alle, og noget vi kan bruge når Franks verden bliver mindre.

26/7 19
Pigerne og jeg er taget til København og skal være her til i morgen. Bare os tre, og kun på vores præmisser.  Vi skal bare være os tre, samle os, finde hinanden og melodien i det at være pigekollektivet.

27/7 19
Det har været et par fantastiske dage. Alt letter stille og roligt, alle finder vi vores roller – og alle fire har vi det godt. Det er så tydeligt at mærke det rigtige valg i det her, og det selvom det har været så ubeskrivelig svært.

28/7 19
Om en uge går det løs i Tyskland – det bliver så godt.