8/7 19
Vi nærmer os tidspunktet, hvor vi kan vinge mange af de ting af, som har været målet at få styr på – førtidspension, fuldmagter, salg af hus, flytning, testamente, økonomisk overblik, beslutning om hvad der skal ske med børnene, hvis der skal ske mig noget, Franks ironman, den ældste på ungdomsuddannelse og den yngste på efterskole.  Snart er vi klar til at finde fodfæste igen……

9/7 19
Mens vi finder fodfæste, når vi frem til det helt overordnede mål. Vi vil glædes mere over det som stadig er, end vi vil græde over det som ikke længere er.
Vi vil leve i lyset af Franks sygdom, mere end vi vil leve i skyggen af.
Åh hvor er vi godt på vej.

10/7 19
I nat kom den yngste hjem fra ferie. Da vi skulle sove, begyndte hun at spørge ind til alt det der sker. Jeg spørger, hvordan tankerne har været på ferien. ‘Der har ikke været så mange, de begyndte først da vi begyndte at køre hjem’. Åh hvor jeg håber, at også hun, vil opleve den ro der er ved at komme på det hele, at det vil hjælpe hendes tankemylder, og at der kommer flere af de tanker tilbage, som hører en 14-årig til.

11/7 19
Hvor har vi knoklet, for at komme så hurtigt ud af huset som muligt. Det er meget tydeligt hvordan det stresser Frank, og så bliver han så forvirret, at det hurtigt bliver mere irriterende, end det bliver en hjælp. Og de fantastiske guldklumper vi har, de ved godt hvad det her går ud på, så de knokler helt imponerende meget.

12/7 19
Vi var til rejsegilde hos vores naboer i dag, og kunne sige farvel til dem. Bagefter tog vi hjem til huset, og var igennem hver rum. Talte om hvilke særlige oplevelser vi kunne huske derfra, og hvad vi særlig vil huske huset og vores tid her for. Det har bare været en svær aften.

13/7 19
Børnene vil have lov at sove i dag. Lavede en masse mad og lækkerier, så der er lidt at tage af. Da den store står op, kommer det glad ’Vil du til at lave mad og lækkerier igen mor – det var bare så dejligt, den gang du gjorde det’. Ja min skat, det kan du tro jeg vil, for det giver den varme, nærhed og hygge, som vi altid satte så stor pris på.

14/7 19
10 mennesker møder op for at flytte alle de store ting og gøre vores hus rent. Det er så bevægende, sentimentalt og svær på en og samme tid, for jeg mærker så tydeligt hvordan andre træder tæt rundt om os – det er meget stærkt for mig at opleve.