24/6 19
Jeg har oprettet en fb-gruppe der følger Franks Ironman. Det er godt nok overvældende hvor mange der melder sig ind i gruppen, deler og donerer.
Frank passer sin træning og for at den ikke forstyrres har vi aftalt han ikke er i gruppen. Han kan læse de mange hilsner efter 4/8.

25/6 19
Indimellem glemmer jeg forskellen på at være hustru og datter i det her. Forskellen på om det er min mand eller min far det handler om. Så kommer jeg til at bringe emner på banen, som berører pigerne helt anderledes end tiltænkt. Ååhhh det gør så ondt når det sker.

26/6 19
Der er virkelig ingen nåde i alt det her, pyha. I dag var vi hos advokat og fik blandt andet viden om hvad der kan ske hvis jeg går bort før pigerne bliver 18 – og Frank ikke er i stand til at tage vare på dem. Indimellem føler jeg virkelig vi står med worst case. Og det blot for at finde ud af der er en endnu værre worst case. I vores situation ved vi godt at også den kan indfinde sig….

27/6 19
For første gang skal vi ikke på ferie. Jeg har ikke haft overskud til at planlægge noget, og tiden synes jeg heller ikke er til det.
Så det er med både et varmt hjerte og lidt smerte, at den yngste i dag drog på ferie sammen med to veninder og et forældrepar.
Er så taknemmelig for at andre giver hende gode oplevelser når overskuddet ikke rækker herhjemme.

28/6 19
Vi ved begge godt at denne sygdom er en kile ned i noget, som ingen af os ønskede at vælge fra. Vi ved godt at vi kommer til at sætte hinanden mere og mere fri, eller er det måske i virkeligheden Frank der kommer til at sætte mig fri. Jeg ved det ikke, men jeg ved det er så svært og sårbart at tale om, og derfor er det et emne hvor vi benytter os af præstens hjælp, for at håndtere det. Så der har vi været i dag.

29/6 19
“Hvor er du sej” siger rigtig mange til mig. Jeg ved bare ikke hvad de mener, og hvori det seje består. Jeg føler mig på ingen måder sej, men rigtig sårbar. Jeg kan se og høre at det er ment positivt, så det må dække over noget jeg ikke selv kan se og ikke helt forstår.

30/6 19
I går cyklede Rynkeby mod Paris. Selvom jeg er helt afklaret med at jeg måtte melde fra, så minder det mig lige om, at det her har en høj pris på alle parametre, for Frank såvel som for mig, og for pigerne.