20/5 19
Jeg har bare brug for ro……ro og stilhed.

21/5 19
Jeg har stadig bare brug for ro….ro og stilhed

22/5 19
Nu letter det en smule. Frank har det godt, er optaget af at komme på plads. Det gør godt.
En eller anden dag, kommer der vel også lysglimt og snerten af fremtidsdrømme, tilbage til mig. Men lige nu, har jeg stadig bare brug for ro og stilhed.

23/5 19
Det er først nu det er ved at gå op for mig, hvor vanvittig hurtigt jeg har løbet siden Frank blev syg. Det er vel derfor det hele bare vælter ind over mig.

24/5 19
Pension og forsikring, testamente, fremtidsfuldmagt, plejefuldmagt, behandlingsfuldmagt, digital fuldmagt, førtidspension kontra flexjob, gensidig forsørgerpligt, gift eller skilt. Det er VANVITTIGT, hvad jeg skal sætte mig ind i og forholde mig til, på Franks, pigernes og egne vegne.
Tænk, at så melder endelig en frelsende engel sig på banen. En der fortæller, hvem der kan hjælpe med hvad, og i hvilken rækkefølge, vi bør gøre det. I dag har vi haft besøg af en anbefalet finansrådgiver, endelig nogen der hjælper mig med dette virvar. I mandags fik vi ordentlig styr på pension og forsikringer.
Jeg fyldes af taknemmelighed, over at møde de mennesker, der præcis ved hvor meget man har brug for at blive taget i hånden, når man står midt i en livskrise.

25/5 19
Vi har spist hos Frank i aften. Hvor var det bare hyggeligt og dejligt. Alt bekræfter mig i, at vi har truffet det rigtige valg.

26/5 19
Stort set hele weekenden har jeg været uden kontakt med andre end familien. Jeg har set tv og strikket, og stort set ikke andet. Har stadig bare brug for mest mulig ro og stilhed.