6/5 19
Der begynder i det små at komme høre-hallucinationer, hvor Frank tror vi siger noget til ham uden vi gør det. Det er ikke noget vi gør en stor historie ud af, vi er jo forberedte på det. Det er bare noget der er der.

7/5 19
‘Du kommer ikke til at være alene ret længe, den dag jeg må give slip på jer, og ikke længere er optaget af hvem I er’. Det er ikke første gang det bringes på bane, og selvom det slet ikke er aktuelt nu, så føles det enormt stort, at Frank vælger at give mig det med. Det er virkelig kærlighed, og jeg er ham dybt taknemmelig. For det har jo stor betydning for hvordan jeg selv kommer videre i livet engang.

8/5 19
I dag blev der målt op til gardiner i Franks nye lejlighed, og vi gik rundt og talte om hvordan det skal indrettes.  Det skal nok blive rigtig hyggeligt – og vi får det godt.

9/5 19
Jeg synes vi har en periode, hvor der er rimelig ro på os alle – og alligevel tog jeg en ordentlig tudetur hjem fra Århus. Jeg tror det er fordi, det indimellem stadig griber mig, at det hele virker så ubegribelig.

10/5 19
Vi har alle fire kigget på det hus pigerne og jeg forhåbentlig kommer til at bo i. Det tegner godt, og vi tror alle på det.

11/5 19
Bedst som det går godt, er Frank sendt til tælling efter ny optrapning i demensmedicinen. Pyyyyha hvor har jeg svært ved det. Når han, på den måde, bare ligger på sofaen, gør det SÅ ondt HELT IND i sjælen. Og jeg bliver så meget i tvivl om vores beslutning.

12/5 19
Frank har det bedre i dag. Har været ude og cykle og fået ekstra hvil. Straks har jeg det også bedre – det må være sådan man har det, når man er medafhængig.