8/4 19
Om en uge fylder jeg 50. Og på lørdag skal det fejres. Men kan jeg tillade mig at holde fest, er det forkert at fejre lige nu, eller er vi om nogen, dem der ved at vi skal fejre livet og det der er lige nu.
Jeg glæder mig til at samle familie og venner, og ved de vil bidrage til en god dag. Men det er godt nok dobbelt at fejre.

9/4 19
“Anja – de er interesserede”. Det er ejendomsmægleren der ringer, og det er jo et godt budskab, for så kan vi rykke videre, i vores nye måde at være familie på. Lige nu føles det bare ikke særlig fedt.

10/4 19
“Hvad så med din fremtid Anja?” Jeg bryder mig ikke om spørgsmålet, for hvor jeg altid har haft planer og fremtidsdrømme, så er det som at kigge ind i intetheden, når jeg kigger ind i fremtiden. Så husker jeg et citat fra Johannes Møllehave ’det ender godt alt sammen, det ender godt’ – og det gør det jo. Spørgsmålet er bare hvordan vi kommer hen til enden.

11/4 19
I dag har jeg været hos præsten. Jeg havde nok aldrig set mig selv i den stol, men det giver så meget mening, at tale med ham om livet, sorgen, smerten, skyld, meningsfuldhed, relationer og alt muligt andet. Det vil jeg anbefale enhver i lignende situationer.

12/4 19
Frank har fået tilbudt en lejlighed. Ååhh hvor er det dobbelt. Det er rigtig godt og fuldstændig ubeskrivelig svært på samme tid.

13/4 19
I dag har vi valgt at lade alt det svære blive hjemme. Fejrer at himlen er blå, og lige nu livet skønt. Har samlet familie og venner til en fantastisk fest. Nåh ja, mens vi fejrer er der en fremvisning.  Der er hele tiden flere ting i gang på samme tid.

14/4  19
Dagen i går vil jeg tage med i mit hjerte. Sikken fest og hvilke mennesker der bidrog til det bedste punktum for de første 50 år af mit liv, og for vores familiekonstruktion indtil nu.  Det var en smuk, bevægende og stærk dag.