18/3 19
Tit tænker jeg over hvor meningsløst det opleves at den møgsygdom laver nedslag i vores familie, og hvordan det meningsløse har trukket en masse andet med sig, og gjort en masse der tidligere var meningsfuldt til noget meningsløst.
Jeg håber snart det meningsfulde træder ind i mit liv igen

19/3 19
En pårørende mere skriver “dejligt der kommer mere fokus på sygdommen og ikke mindst på vi pårørende”. Også hun er midt i et liv hvor hun ikke genkender sig selv, hvor hendes hjem er gjort offentlig fordi der kommer så meget sundhedspersonale, hvor hun kæmper for at holde fast i noget der er hende og hendes.

20/3 19
JUBIII – en dag i ugen kan jeg slappe lidt af. Så kommer min søde mor kørende fra Vejrup med aftensmad til os. Det er bare et højdepunkt hver uge. Jeg håber hun ved hvor glade vi er for det.

21/3 19
Hvad vil du gøre i dag for at gøre noget godt for dig selv. Det kan være en gåtur, ringe til nogen, læse en god bog, lave rigtig god mad.  Hver dag skal jeg bevidst gøre noget der giver mig god energi og glæde. For hvor det før kom af sig selv, kan jeg godt mærke at jeg skal være meget mere bevidst om det. Ellers kører spiralen i den negative retning.

22/3 19
I dag har jeg været ude og købe nogle nye klude. Det skulle der ikke være noget særligt i, men hvor jeg altid synes det har været fedt m en ny klud, så er den lyst også forsvundet i alt det der sker. Og det var SÅ fedt at gå hjem med nyt til forårsgarderoben.

23/3 19
En eftermiddag med begge piger, hvor vi bare hygger, snakker, synger og laver mad.
Stjernestund

24/3 19
Frank træner på livet løs – det er fedt at følge hans entusiasme i hans nye mål om at lave endnu en ironman