5/8 19
Jeg er godt nok træt, men hvor er det alligevel dejligt at kunne stå op og sætte fokus på at hjælpe den ældste godt afsted til sin første skoledag.

6/8 19
Jeg rider stadig på bølgen over søndagen. Nyder at Frank – at vi – lykkedes med det. Og lige om lidt venter en ny hverdag – jeg glæder mig til det.

7/8  19
I dag er Frank efterhånden så frisk, at han kan være hos sig selv igen. Jeg har nydt han har været her – nu skal jeg lige finde ud af at være her alene igen.

8/8 19
I dag har vi talt med det par, der skal tæt på den ældste, hvis der sker mig noget. En god, dyb og intens aften. Det er tydeligt at mærke på Frank at han er brugt da vi tager hjem efter 3 timer.

9/8 19
I aften ville Frank helst være hjemme, så jeg tog selv ud til et vennepar. Dejligt at mærke deres omsorg, at kunne være der på egne præmisser, og samtidig minder det mig om savnet, ved at jeg er der alene. Det er den der dobbelthed, der tærer allermest tror jeg.

10/8 19
Pigerne og jeg indtog Franks lejlighed i eftermiddag. Smed os alle steder, så lidt tv, snakkede og hyggede. Frank stod på hovedet for at opvarte os med mad, drikke, hygge – alt i mens han var et stort smil, og sagde ’jeg elsker når mine piger kommer alle sammen’ – det gør vi også.

11/8 19
I dag sendte vi den yngste på efterskole. Det har hele tiden været planen, men ikke allerede i 9. klasse, det er kommet som hendes ønske efter 1 ½ slidsomme år i det lille hjem. Vi efterlod hende med et stort smil på læberne, og det bliver rigtig godt for hende.… men pyha hvor er der stille herhjemme. Tanken strejfer indimellem, at nu kan der vist næsten heller ikke tages mere fra mig.8/8
I dag har vi talt med det par der skal tæt på den ældste, hvis der sker mig noget. En god, dyb og intens aften. Det er tydeligt at mærke på Frank at han er brugt da vi tager hjem efter 3 timer.