22/4 19
Indimellem kan Frank og jeg godt få talt vores valg om at flytte fra hinanden ned, til at det bliver svært og alt mulig andet. Så er det et privilegie, at have en datter der siger ‘man kan jo også vælge at se på det som at det bliver hyggeligt at skulle indrette to hjem, og kunne være sammen når vi har det godt’. Tak min engel, det var jo netop det der var missionen, og nu minder du os om det og hjælper os med at fastholde den positive vinkel.

23/4 19
‘Anja, hvorfor har I valgt at være så offentlige omkring det I er igennem’. For mit eget vedkommende er svaret, at det her for det første føles SÅ smertefuldt, at enten lægger jeg mig ned i fosterstilling, græder og går i stykker, eller også vælger jeg at rejse mig, strække hals og brøle det ud – jeg har valgt det sidste.
For det andet vil jeg gerne oplyse så udenforstående får mere viden om, hvad der sker hos både den ramte og de berørte når en familie rammes på denne måde.

24/4 19
I dag har Frank takket ja til boligen han har fået anvist. Hvor har vi dog bare fået en stor hjælp fra kommunen. Det er så betydningsfuldt at blive mødt med forståelse for vores situation.

25/4 19
I dag har vi underskrevet en købsaftale på huset. Det er en lettelse og møghamrende svært er det.

26/4 19
Vores to skønne døtre er meget forskellige. Og de håndterer situationen meget forskelligt, reagerer forskelligt. Det taler vi heldigvis åbent om, for det er okay.
For mig er det vigtigt hele tiden at mærke hvor de er, fornemme hvor jeg skal understøtte og hvor jeg skal give et blidt skub. Det kan være svært når jeg selv er så fyldt.

27/4 19
Min uddannelse og mit job fører helt naturligt til at man let kan tage andres perspektiv. Men i denne situation er det sat under pres. Det er som om det fylder så voldsomt, bombastisk og overdøvende at det kan være svært også at rumme udefrakommendes perspektiv på vores situation. Og jeg har aftalt med mig selv, at så må det være sådan.

28/4 19
Jeg er blevet inviteret ind i en bogklub hvor jeg kun kender et medlem. Sikke nogle skønne kvinder, som bare er åbne, dybe, tillidsfulde og spændende. De bliver et af mine fristeder, et af de steder hvor jeg lader op.