15/4 19
Vores hussalg – jeg vil jo altid skulle leve med tvivlen. Men når jeg mærker, hvordan beslutningen har lettet vores måde at være sammen på, og givet pigerne rum, til at vise deres far kærlighed igen. Ja så ved jeg at vi er på helt rette vej.

16/4 19
Igen har vi ladet sorger og bekymringer holde en feriedag og fejret min 50 års fødselsdag. Desværre uden min mor, der har brugt dagen på en operationsstue, efter hun har brækket sit håndled.

17/4 19
Indimellem kan jeg blive lidt forskrækket over mine tanker, der til tider kan virke meget kompromisløse. Det er som om mange ting blegner, fordi jeg føler jeg står noget, hvor jeg næsten ikke kan opleve større tab. Det er virkelig noget jeg skal være opmærksom på, så jeg sikrer at verden forbliver nuanceret.

18/4 19
Den ældste og jeg er taget til motorcykeltræf i Esbjerg. Når jeg går der, ser på alle de mennesker i et fællesskab, med liv og glæde skal jeg tage mig lidt sammen. Ellers banker ensomheden og tristheden lidt for meget på.

19/4 19
Vi har været på tur i dag. Kørt på kirkegården og talt om Franks mor og bedsteforældre, været forbi Franks fætter og kørt rundt i området hvor Frank er født og opvokset. Det har været en rigtig hyggelig dag, hvor Frank har fortalt og fortalt.

20/4 19
Taknemmelighed er noget jeg jævnlig føler. I dag fylder den meget. Taknemmelighed over at jeg stadig har Frank, at jeg har pigerne, at vi stadig har hinanden. Taknemmelig over de mange gode år vi har har haft sammen og hvor godt vi har det LIGE NU. Jeg er så taknemmelig.

21/4 19
Det har været en mere vild uge, end jeg næsten kan rumme. Jeg er fyldt 50 år, 4 fremvisninger, min mor har brækket sit håndled, og er blevet opereret, og den lejlighed Frank er blevet tilbudt har rumsteret hele ugen, skal/skal ikke.
Men det hele presser på, for om lidt ved vi om huset er solgt, så jeg skal virkelig til at rykke på en bolig til pigerne og jeg. I begyndelsen var det vigtigt hvor og hvordan. Nu skal vi bare ha noget vi kan lande i, et sted hvor vi kan puste ud, så vi kan få en ny hverdag med vores nye familiekonstruktion.